Vår filosofi

VÅR FILOSOFI

Kvalité

För oss är kvalitén ur alla aspekter det viktigaste. Vi vill gå emot den slit och slängtrend som finns idag på leksaksmarknaden. Våra leksaker och barnmöbler ska kunna bli barnens personliga ägodelar som kan uppskattas även i framtiden. Därför använder vi oss av naturliga och hållbara material tillsammans med tidlös design, så att våra produkter ska kunna uppskattas, älskas och gå i arv från barn till barn.

Säkerhet

Vi känner stort ansvar att utveckla säkra produkter för de små och säkerhetstänket genomsyrar hela vårt företag. Vi ställer höga krav på våra produkter som är noggrant testade enligt gällande säkerhetskrav i Sverige och Europa. Produkterna är testade allt ifrån materialval, konstruktion och färg till förekomst av eventuella kemikalier. När du köper en produkt från oss kan du känna dig trygg i att den har tillverkats, testats och godkänts enligt alla strikta gällande regelverk.

Design

Vi designar och formger alla våra produkter själva. Genom klassisk och lekfull design vill vi kunna erbjuda produkter som både gör barnrummet mysigt och uppmuntrar till lek! Med en färgskala som sträcker sig från färgglatt till mjuka sobra pastelltoner, kombinerat med roliga mönster och former finns något för alla. Vår förpackningsdesign har också blivit vår signatur. Vi vill att det ska kännas lika roligt och lyxigt att ge som att få våra produkter i present.

Vi älskar lek!

Vår viktigaste uppgift är att utveckla produkter som stimulerar barns fantasi och väcker leklust! Barns utveckling och glädje är den filosofi som genomsyrar hela företaget och alla vi som arbetar här. Vi är ett familjeföretag och de flesta som jobbar här har själva barn, så att barns glädje och lek alltid är i fokus är kanske inte så konstigt. Vi har därför många små recensenter som får testa och godkänna våra produkter. Att se barn leka och ha roligt med våra produkter är det bästa betyget vi kan få!

Att vi började designa just leksaker var ingen slump, vi gillar leksaker och har barnasinnet kvar!

Calle Eliasson